AYAM percik dan kambing golek menanti pengunjung yang mahu berbuka puasa di Hotel Putra Sunway.
TAHUN ini, Hotel Putra Sunway, Kuala Lumpur memperkenalkan menu baharu iaitu ayam golek bersama kuah percik adunan Chef Sos Eksekutifnya, Samsuddin Ahmad.
Selain menitikberatkan pemilihan ayam, Samsuddin menggunakan rempah-ratus terpilih untuk menghasilkan kuahnya.
Ayam golek itu juga diberi rasa tempatan dan Barat dengan cara memasukkan rempah-ratus tradisional serta herba seperti rosemary dan oregano.
MI soto yang menepati cita rasa semua golongan.
Para pelanggan juga boleh mencuba menu-menu baharu lain seperti variasi mi goreng dan tauhu bakar. Menu wajib seperti kambing panggang tetap dikekalkan.
Pada tahun ini, sebanyak 50 ekor kambing ditempah dari New Zealand untuk dipanggang.
Selain itu, terdapat lebih 100 jenis hidangan yang terdiri daripada pembuka selera, ulam-ulaman, sup, hidangan utama dan pencuci mulut.
Tiada ulasan:
Catat Ulasan